Hovedbeklædning

Hovedbeklædning findes i mange forskellige typer, både nathuer, solhatte, kasketter, vinter- og klassiske turban, printede og farverige turban og meget mere.

Hovedbeklædningerne er lavet, så de giver en god fylde, således hovedbeklædningerne ikke lægger sig fladt om hovedet og på den måde ser man ikke, hvis der ikke er noget inde under hovedbeklædningen.

Christina headwear

Christina headwear

Som forhandler af de mange House of Christina brands har jeg en bred vifte at hovedbeklædning der kan dække alles behov, med et hav af hatte, kasketter, turban m.m.

Desuden er der mange smarte huer og pandebånd til drengene og pigerne.

Hovedbeklædningerne fra Christine Headwear er lavet i en særlig Caretech® Bamboo kvalitet, som er yderest behagelig og komfortabel for alle at have på. Faktisk får jeg, gennem alle deres brands, en sublim kvalitet (Oekotex, Supima Cotton, Caretech® Bamboo, 37.5 Teknologi) og huer som er specialudviklet til alle med hårtab, dvs. de har en helt særlig god komfort og pasform. Samtidig er deres kollektioner, som det eneste headwear brand i Danmark, klassificeret som medicinsk beklædning (i henhold til EU-direktivet om medicinsk udstyr). Det vil sige, at der er yderst strenge krav til deres produktion, designs osv. Så man er altid sikret et gennemtænkt produkt af virkelig høj kvalitet, når man køber en hue fra en af House of Christina kollektionerne.

Christina headwear er dygtige til, at sikre hovedbeklædningen har den rigtige form og fylde, således alle kan føle sig godt tilpas, når håret mangler og man bruger Christinas produkter.