Mit navn er Susanne, jeg er uddannet parykspecialist samt frisør med over 20 års erfaring, og har til daglig en salon i Odense.

DinParyk.dk er mit hjertebarn, som jeg har startet fordi jeg har et brændende ønske om, at hjælpe og gøre en forskel for børn, kvinder og mænd som står med et behov for hjælp og vejledning til at finde den rigtig paryk eller hovedbeklædning.

Paryk kan være en følsom sag, og derfor står jeg klar med professionel vejledning.

Jeg kommer ud til dig, så vi kan tage en snak om dine behov, i trygge rammer. Hvis omstændighederne gør at du er indlagt, kommer jeg også gerne til sygehuset.

For mange er håret en del af ens identitet og kan være en hård tid når det pludseligt forsvinder, uden man kan forhindre det.

Der kan være mange forskellige årsager til, at man mister sit hår, men uanset hvad din årsag er, står jeg klar til at hjælpe dig i lige netop din situation. Om du har mistet noget, eller alt dit hår, om du leder efter paryk eller hovedbeklædning, eller om du stadig prøver at finde ud af, om paryk egentlig er noget for dig.

For mig er det vigtigste at du får en god og tryg oplevelse, så vi sammen kan gøre en svær tid lidt nemmere.

Sammen gør vi oplevelsen god

At få en paryk kan give dig en livskvalitet, som bliver taget fra dig når du bliver syg eller mister håret af anden grund. Parykken kan være med til at gøre, at andre slet ikke bemærker din sygdom.

For mig er det vigtigt, at vi følger dit tempo, så du kan være med og ikke bliver for overvældet over, at skulle træffe beslutning om hvilken paryk der passer til dig.

Derfor tager vi os den tid du behøver, for at tage et valg du vil føler dig godt tilpas med.

Jeg lover at møde dig med tålmodighed, respekt og forståelse for, at det kan være en svær situation. Derfor bliver det også gjort på dine vilkår.

Mit fokus vil ligge på dig og jeg vil gøre mit bedste. Jeg er med dig hele vejen.