Paryk af fiber

Parykker af fiber

Parykker som er lavet af fiber ligner og føles som ægte hår.

En fiberparyk tåler ikke varme, og skal derfor vaskes i koldt vand – til gengæld sidder den ens efter hver vask.

Prisen på parykken af fiber ligger tæt op ad det tilskud man evt. har fået bevilget.

En fiberparyk skal vaskes ca. hver anden uge, og jeg anbefaler at den bliver vasket i nogle særlige produkter, som er lavet specielt til parykker af fiber. Det skyldes at hvis man bruger de anbefalede produkter, så forlænges parykkens levetid og den holder sig pænere.


Parykker af ægte hår

Parykker lavet af ægte hår, er lavet af menneskehår som er blevet doneret.

Parykker af ægte hår tåler varme og desuden anbefales det, at man bruger føn og glatjern til at style håret efter vask for at få den bedste fylde. Det giver så også mulighed for, at man kan være kreativ med parykken, på samme måde som med sit eget hår.

En paryk af ægte hår ligger i en højere prisklasse, end en paryk af fiber, og så er der en længere leveringstid ved køb af parykker af ægte hår

Paryk af ægte hår

Top til damer (billede før/efter)

Top til damer, eller topper som det også kaldes, er en lille paryk som skal klipses på sit eget hår, hvis man er begyndt at blive tyndhåret og derfor gerne vil have mere fylde i håret.

Topper er god til dig, som ikke har behov for en hel paryk og stadig ønsker et naturligt udseende, da toppen blender godt ind i dit eget hår.

Den kan fås i et hav af længder og farver, som også gør, at den kan passe nøjagtigt til dit hår.


Pleje af parykker

Pleje af paryk er vigtigt, for at din paryk har en holdbarhed så længe som muligt. Det er forskelligt, alt efter hvilket materiale parykken er lavet af, hvordan den skal plejes og om du må bruge varme på parykken. Der er udviklet nogle specielle produkter, som forlænger parykkens levetid.

Når vi ses, får du naturligvis en plejeguide, så du ikke er i tvivl om, hvordan du plejer din paryk.

Billede af plejeprodukter fra butikken